Snel, veilig en gezond bruinen, dat doe je bij The Palm - Spray Tan Rooms!

 

Het nieuwe bruinen in de TANTASTIC HD cabines.

Met of zonder reservatie!
Ligging: Handelslei 174-176, 2980 Zoersel
Telefoon:
03/464.27.54

Prijs: 29,95€

 

Full Body HD Spray Tanning
Full Body HD Spray Tanning

Een spray tan sessie in onze Tantastic HD cabines van het volledige lichaam en gelaat.

Bij The Palm - Spray Tan Rooms kan je de allernieuwste TANTASTIC HD spray tan cabines vinden voor een bruinen zonder zon ervaring als nooit tevoren!
Een veilige en gezonde manier van bruinen zonder schadelijke UV-straling.
Onze nieuwste technologie ontwikkelt door Mystic Tan, de wereldleider op het gebied van sunless tanning sinds 1998, staat garant voor een perfect natuurlijk en streeploos resultaat!

Je kan onze vestigingen vinden in de omgeving van Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

 

Spray Tanning, bruinen op een andere manier...

 

Snel, veilig en gezond.

 

We hebben allemaal graag een mooi en gezond kleurtje! Je voelt je nu eenmaal beter als je een gezonde teint hebt, je kleren staan je beter en je straalt volop!

Helaas laat de zon ons maar al te vaak in de steek en ondertussen weten we ook allemaal dat bruinen onder de traditionele UV zonnebanken geen gezond en veilig alternatief is en vaak veel tijd in beslag neemt alvorens we het gewenste resultaat hebben bereikt!

De nieuwe manier van bruinen bij The Palm - Spray Tan Rooms in de TANTASTIC HD cabines is de oplossing!

Op slechts enkele minuten wordt je huid in onze TANTASTIC HD cabines voorzien van een kleurloos en natuurlijk product op basis van suikerbieten en rietsuiker dat in je bovenste huidlaag een perfecte bruine kleur zal ontwikkelen.

Bovendien zijn alle TANTASTIC spray tanning producten verrijkt met Aloe Vera, Vitamine E, Groene Thee-extract en Acai-extract waardoor je huid meteen een diepgaande verzorging krijgt en nadien heerlijk zacht aanvoelt.

In totaal duurt een sessie in niet meer dan 10 minuten! Je hebt echter wel het resultaat vergelijkbaar met meerdere beurten onder de traditionele UV zonnenbank.